KAS Payroll Professionals

Salarisadministratie uitbesteden

Bij KAS Salarisadministraties & Personeelszaken kan je de salarisadministratie voor jouw MKB bedrijf uitbesteden. In tegenstelling tot payrolling blijven werknemers bij jou in dienst en blijf je de salarissen zelf uitbetalen. Het administratieve proces nemen wij echter zoveel als mogelijk uit handen en wij gooien daar nog een schepje service bovenop!

Complete uitbesteding salarisadministratie

Wij nemen alle administratieve verplichtingen uit handen. Het enige wat wij van je willen weten is welke medewerkers in dienst zijn en welke afspraken daarmee gemaakt zijn. Alle mutaties geef je aan ons door, wij doen de rest. Gebruik je een tijdsregistratie- of declaratiesysteem dan is het nog handiger; vaak kunnen wij onze software daarmee koppelen. 

Nadat wij de benodigde informatie van je ontvangen hebben gaan wij aan de slag; wij berekenen de nettosalarissen en dienen de aangifte loonheffingen voor je in. Indien van toepassing dienen wij ook de pensioenaangifte voor je in en onderhouden contact met het pensioenfonds. 

Vast tarief per salarisstrook: € 12 of lager

Wij houden van heldere tarieven. Je ontvangt van ons een offerte op basis van een vast tarief per opgestelde salarisstrook. Voor kleinere ondernemingen bedraagt ons tarief € 12,- per strook. Heeft jouw bedrijf meer dan 10 medewerkers op de loonlijst dan maken wij een offerte op maat met een gunstigere prijs. Alle basisdienstverlening is in deze vaste prijs opgenomen, dus ook het indienen van de loonaangifte en pensioenaangifte. 

Natuurlijk vermelden wij in de offerte ook welke werkzaamheden níet onder de basisdienstverlening vallen. Het gaat dan veelal om incidentele werkzaamheden, zoals het opstellen van een arbeidsovereenkomst of het opmaken van een pro forma salarisberekening. Als wij voor het eerst zo'n aanvullende dienst voor je verrichten bespreken wij de kosten vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Altijd en overal online inzichtelijk

Via ons online portal heb je 24/7 toegang tot de salarisadministratie. Standaard krijg je diverse salarisdocumenten ter beschikking, zoals de salarisstroken, de loonjournaalpost, de betaallijst, een SEPA-bestand, een overzicht van de loonkosten per werknemer, de verzamelloonstaat en een overzicht voor de werkkostenregeling. 

Daarnaast bieden wij standaard handige managementinformatie, onder andere het aantal verloonde uren, het aantal FTE's, in- en uitdiensttredingen, binnenkort aflopende arbeidsovereenkomsten en aankomende jubilea. Heb je verdere wensen dan stellen wij aanvullende overzichten en informatie beschikbaar.

Tenslotte heb je ook de mogelijkheid jouw personeel toegang te geven tot hun persoonlijke salarisstrook, zodat je deze nooit meer zelf uit hoeft te delen of te e-mailen. 

Gratis koppeling met uw boekhoudpakket

Met de meest gebruikte boekhoudsystemen kunnen wij een rechtstreekse koppeling realiseren, waardoor je de loonjournaalposten niet langer handmatig hoeft over te nemen. Omdat wij het je graag makkelijker maken bieden wij deze service gratis aan!

Gratis verstrekking van de jaaropgaven

Indien jouw medewerkers een eigen toegang krijgen tot hun salarisstroken, ontvangen zij via deze weg ook hun digitale jaaropgave. Handig, want als je ze op papier uitdeelt raken ze nog wel eens verloren. Hebben jouw medewerkers geen eigen account dan stellen wij de jaaropgaven aan jou ter beschikking en zorg je zelf voor de verspreiding daarvan.

Gratis verlof en verzuimregistratie

Als je dat wilt mag je in onze portal gratis gebruikmaken van verlof- en verzuimregistratie. Zo heb je het volledige personeelsdossier handig op één plek!

Gratis HR-signalen per e-mail

Je ontvangt handige HR-signalen van ons op het moment dat een medewerker bijna jarig is, wanneer een arbeidsovereenkomst bijna afloopt en wanneer er een jubileum aankomt. Maak je gebruik van verzuimregistratie dan ontvang je ook een herinnering van ons wanneer er een actie in het kader van Wet Poortwachter uitgevoerd moet worden, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een plan van aanpak voor reïntegratie of het aanvragen van een WIA-uitkering.

Betaal altijd achteraf

Bij KAS ontvang je nooit een voorschotnota voor jouw salarisadministratie. Wij spreken een betalingsfrequentie met je af (per maand of per kwartaal) en factureren achteraf op basis van het aantal opgestelde salarisstroken en eventueel aanvullend verrichte dienstverlening.

Dagelijks opzegbaar

Wij vinden het belangrijk een prettige relatie met je op te bouwen. Lange opzegtermijnen passen daar niet bij, vinden we. Daarom mag je bij ons dagelijks opzeggen. Natuurlijk hopen wij dat je nog lang bij ons blijft maar hé, even goede vrienden!

Waarom KAS?

 • Gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening
 • Ingeschreven Register Payroll Professionals (NIRPA)
 • Direct aan de slag: géén lange inwerkperiode nodig
 • check
  Kennis van vele CAO's en softwarepakketten
 • check
  Prettig en professioneel aanspreekpunt
 • check
  Altijd alert .................................
 • check
  Echte toegevoegde waarde voor uw afdeling
 • check
  Nog iets?
 • check
  Nog iets?


Wat klanten
over ons zeggen ...

profile-pic

Zeker een aanrader

Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd op allerhande ondernemersvraagstukken. Daarnaast zijn de aangeleverde stukken uitstekend verzorgd en dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Zeker een aanrader.

Ivar Pondaag , Virtuele Helden
profile-pic

Vooral tevreden

Ik ben vooral tevreden over het feit dat alles geregeld wordt en ik hier niet om hoef te vragen.

Monique Koolhaas , Moderne Boekhouder
profile-pic

Heel bijzonder!

Zeer betrouwbaar, kwalitatief goed en efficiënt. Mails worden snel beantwoord en gevraagde stukken snel opgeleverd. Ook krijgen wij goed antwoord als wij vragen hebben. Ondanks dat wij elkaar nooit persoonlijk hebben ontmoet, werken wij goed samen met KAS, zijn wij heel tevreden over de kwaliteit van KAS en dat vind ik heel bijzonder!

Evelien Prot , De Juffies

Onze GRATIS e-cursussen voor werkgevers in je inbox!

Wij stellen regelmatig korte e-curssussen gratis beschikbaar die door ons samengesteld zijn, speciaal voor werkgevers in het MKB.

Voorkomende onderwerpen zijn: het aannemen van je eerste medewerker, subsidieregelingen, stage en BBL, DGA salaris, arbeidsovereenkomsten voor Dummies, disfunctioneren en mediation.

Wil jij door ons op de hoogte gehouden worden van nieuwe e-cursussen? Vul dan hiernaast je e-mailadres in!

Cookieverklaring | Privacybeleid